Εταιρεία – Η Ιδέα

Η Ιδέα

Η “Best For…” είναι μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή εταιρία, της οποίας η φιλοσοφία είναι καταστήματα λιανικής πώλησης προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, για τη Γυναίκα, τον Άντρα, το παιδί, το Σπίτι, το Γραφείο, τα Hobbies και άλλα, υψηλού Design με private label συσκευασία σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές.

H παρούσα παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην λιανική πώληση. Το μοντέλο που κυριαρχεί παγκοσμίως αυτή τη στιγμή αφορά είτε επώνυμα πανάκριβα προϊόντα, είτε πολύ φθηνές απομιμήσεις χαμηλής ποιότητας.
Ανάμεσα σε αυτές τις δύο ακραίες τάσεις αναπτύσσεται μια νέα προσέγγιση που συνδυάζει την ποιότητα και το έξυπνο design με την προσιτή τιμή – ένας συνδυασμός που δημιουργεί μια απόλυτα ανταγωνιστική αξία (value) στον καταναλωτή.

Έτσι γεννήθηκε και εξελίχθηκε η ιδέα της “Best For”, μιας εναλλακτικής φιλοσοφίας. Δημιουργήθηκε για να καλύψει το καταναλωτικό κενό, δημιουργήθηκε για να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και να δώσει στους ανθρώπους όλων των ηλικιών, όλων των εισοδημάτων, όλων των φυλών, όλων των κατηγοριών και ιδιαιτεροτήτων, προϊόντα μεγάλης αξίας και χρηστικότητας, προϊόντα καινοτόμα και με σεβασμό στο περιβάλλον, για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Για να βιώσουν την χαρά, την ευτυχία, την μόδα και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Δημιουργήθηκε για να δώσει μια άλλη Φιλοσοφία Ζωής.