Εταιρεία – Προφίλ

Προφίλ

Η “BEST FOR…” με έδρα την Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα είναι η πρωτοπόρος Ευρωπαϊκή εταιρεία στην δημιουργία και διάθεση καινοτόμων προϊόντων μεγάλης χρηστικότητας.

Η “BEST FOR…” υποστηρίζει την μεγάλη σημασία που έχει η φιλοσοφία του «απλού» και του «φυσικού» στην ποιότητα ζωής του ανθρώπου. Πιστεύει στις έννοιες «επιστροφή στην Φύση»  και «αποκατάσταση της ουσίας του προϊόντος».

Η “BEST FOR…” σέβεται πάντοτε τις ανάγκες των πελατών της και είναι αφοσιωμένη στο να τους παρέχει μοντέρνα προϊόντα υψηλού σχεδιασμού με απλότητα,  ποιότητα, μεγάλη χρηστικότητα και σε χαμηλές τιμές. Είναι πολύ δημοφιλής σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε όλες τις ηλικίες και εισοδηματικές ομάδες. Δίνει μεγάλη σημασία στην αγοραστική εμπειρία των πελατών και δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον αγορών έτσι ώστε αυτοί να βιώνουν την χαρά, την ευτυχία, την μόδα και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Βελτιστοποιεί πάντοτε την δομή του προϊόντος και δίνει μεγάλη προσοχή στην διαχείριση του. Επιμένει στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων από όλα τα μέρη της γής και παρέχει πάντοτε προσεγμένες υπηρεσίες.

Μπορείτε να βρείτε τα  καταστήματα της “BEST FOR…” στους πολυσύχναστους δρόμους των κεντρικών αγορών των πόλεων και στα εμπορικά κέντρα.

Η “BEST FOR…” είναι ένα εμπορικό σήμα που βρίσκεται κοντά στην ζωή,  τις αξίες στον χώρο της μόδας, την τιμή, την ποιότητα και την δημιουργικότητα των πελατών.